Masachs participa en el jurado de los «Premis Cambra» 2015

Pere Masachs, socio director de Masachs Industrial, ha participado como jurado en la edición de este año de los «Premis Cambra» de Terrassa.

Masachs participa en el jurado de los «Premis Cambra» 2015 Pere Masachs, socio director de Masachs Industrial, ha participado como jurado en la edición de este año de los «Premis Cambra» de Terrassa.

Aquests premis, que es van iniciar el 1977, reconeixen cada any la tasca d’empreses de la demarcació i la seva contribució al desenvolupament tant del teixit econòmic com social. Els Premis compten amb diferents categories, i reconeixen factors diversos, com la innovació, la investigació i el desenvolupament, la contribució a la competitivitat del sector, el compromís i la sostenibilitat, i les iniciatives d’internacionalització, estratègiques i d’expansió, entre d’altres.

Masachs Industrial, com una de les empreses guanyadores en l’edició del 2012, ha participat aquest any com a membre del jurat, juntament amb representants dels òrgans de govern de la Cambra, membres de la Generalitat de Catalunya i dels ajuntaments de Terrassa, Rubí i Sant Cugat, representants dels mitjans de comunicació, patrocinadors dels premis i altres empreses premiades en edicions anteriors.

Per a Pere Masachs, «aquestes iniciatives són clau per al desenvolupament econòmic i social del territori, penso que tots hi hem de contribuir d’alguna manera, no només optant als premis amb la pròpia empresa, sinó col·laborant en la difusió i en l’esdeveniment en si, per implicar el màxim d’empreses i persones possible. I personalment, estic molt content de poder participar en activitats d’aquest tipus.».

Els Premis Cambra d’aquest any es lliuraran el proper 18 de juny al Centre Cultural de Terrassa.

Més informació a http://www.premiscambra.com/.